Bižutērija, visā Latvijā

Drukāt

Juvelats, SIA, Juvelierizstrādājumu salons

Bērzu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
dāvanām, auskari, gredzeni, sudraba ķēdītes, kakla ķēdītes no zelta, rokas ķēdes no dārgmetāla, kuloni, bižutērija , Swarovski kristāli, svarovski, bižutērijas furnitūra, ( bižutērija ).

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kancelejas preces, kancelejas preču tirdzniecība, kancelejas preces Madonā, Biroja Apgādes centrs, biroja tehnika, biroja iekārtas, zīmogi, zīmogu izgatavošana, faksa pakalpojumi, printera pakalpojumi, grāmatas, mācību grāmatas, klades, burtnīcas, bloknoti, rakstāmpiederumi, pildspalvas, zīmuļi, dzēšgumijas, baterijas, datora

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3b, Rēzekne LV-4601
Vivasan, Dr.Nona, tējas "Tarlton'', bižutērija , ''EKO house".

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
pretgrumbu krēms, dušas želeja, ziepes, šķidrās ziepes, tualetes ūdens, smaržas, rotas, rotaslietas, bižutērija

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Skrunda. Kosmētika, parfimērija, dabiskā kosmētika, Oriflame produkcija, Oriflame Sweden, dekoratīvā kosmētika, losjoni, spreji, ķermeņa kopšanas līdzekļi, sievietēm, vīriešiem, pārtikas piedevas,

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Apraksts: Sudraba un zelta rotas lietas, galda piederumi no Latvijas, Krievijas, Itālijas. Rotu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Sudraba ikonas.

4 gadalaiki, veikals

Rauna, Cēsu 2, Raunas pagasts, Smiltenes nov. LV-4131
Apraksts:

"4 gadalaiki" ir mūsdienīgs un stilīgs apģērbu un aksesuāru veikals, kurš piedāvā augstas kvalitātes modes izvēli visiem četrām sezonām. Mūsu veikals ir vieta, kur katrs var atrast savu unikālo stilu, neatkarīgi no tā, vai esat ieinteresēts ikdienas apģērbā, sporta tērpos vai eleganta vakara izskatā.

4 gadalaiki, veikals

Rīgas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
drēbes zēniem, šalle, šalles, lakats, lakati, sieviešu lakati, sieviešu lakats, jostas, lietussargi, bižutērija

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Broki, SIA

#Esam atvērti# Atslēgu serviss # Juvelierizstrādājumi
Parka 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Broki" piedāvā juvelierizstrādājumu tirdzniecību, kā arī juvelierizstrādājumu labošanu. Pārdošanā bižutērija, dāvanas, izlejamās smaržas, pulksteņi. Remonts, atslēgu pievīlēšana, atslēgu SOS, atslēgu servisa pakalpojumi. Pulksteņu remonts, gravēšana, atslēgu pievīlēšana.

Bagāžnieku tirgus Ķirpēni

Ķirpēni , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Apraksts:

Bagāžnieku tirgus "Ķirpēni" ir labdarības projekts sadarbībā ar LMAB "DACE".

Dace, Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība, Mantu pieņemšanas punkts

Burtnieku 26, Rīga, LV-1039
Apraksts:

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "DACE" savu darbību uzsāka 1997. gadā 14. janvārī. Biedrības mērķis: veicināt maznodrošināto iedzīvotāju dzīves līmeņa uzlabošanu un dibināt kontaktus ar līdzīgām organizācijām Latvijā un ārvalstīs.

AZA lietotas preces

Zemnieku 4a, Liepāja, LV-3401
Par veikalu:

AZA - lietotu preču veikals Liepājā ar lielu sortimentu un laipnu servisu! Mēbeles un sadzīves tehniku var apskatīt klātienē un iegādāties jums ērtākā laikā, iepriekš zvanot pa tel. 26970288. Piedāvājām arī piegādi uz mājām. Laipni gaidīti!

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.